Hoe het ooit begon...

Annelien en Micheline gaan al een flinke tijd terug. Eerst gewoon bekenden, maar nu dikke vriendinnen die dol zijn op gezellige aperitiefmomenten. Ze leiden allebei een supersnel leven en hechten veel waarde aan hun lichamelijke gezondheid. Als moeders én ondernemers hebben ze die 100% energie hard nodig en ze doen er alles aan om er goed uit te zien. Maar hier begint het knelpunt: hun eetpatroon. Tijdgebrek zorgt ervoor dat ze weleens een lunch overslaan of voor een ongezonde, snelle hap kiezen

Waarom Vitasweets?

In het verleden hebben we geprobeerd dit aan te pakken door voedingssupplementen in te nemen, wat waarschijnlijk voor veel vrouwen herkenbaar is. We hebben allemaal wel die vitaminekuren geprobeerd die we een week volhouden om ze vervolgens ergens achterin de kast te vergeten. De redenen variëren van slechte smaak tot geen water bij de hand, gewoon vergeten, enzovoort. Maar toen we hoorden over vitaminegummies in het buitenland, raakten we geïntrigeerd. Een soort 'snoepje' dat ook nog goed is voor ons lichaam? Dat klonk ideaal! Zo ontstond het idee voor VitaSweets. Samen met onze fabrikant en een foodlab in België begonnen we na te denken over hoe we iets vergelijkbaars konden creëren, maar dan met een nóg betere smaak en wetenschappelijk onderbouwd.

Ook overtuigd?

De regelgeving is buitengewoon strikt en VitaSweets beschikt over notificatienummers voor al zijn producten, waardoor we met trots kunnen beweren dat we hoogwaardige producten leveren met bewezen effectiviteit. Met VitaSweets willen we laten zien dat het helemaal niet ingewikkeld is om die extra vitamines binnen te krijgen en, nog belangrijker, om dit vol te houden.

[Annelien] "Ik bewaar ze in mijn auto en telkens als we naar school gaan, grijpen mijn kinderen enthousiast zelf naar het potje. 'Mama, mogen we alsjeblieft een vitamientje?'"

We hopen van harte dat we ook jou kunnen overtuigen om die extra vitamines tot je te nemen, want met VitaSweets is self-care nog nooit zo smakelijk geweest!

Met hartelijke groeten, Annelien & Micheline